Dat geneeskunde een wetenschap is die niet stilstaat hoeven wij u allicht niet te vertellen. De kennis in verband met gezondheid en ziekte wordt steeds maar groter en ingewikkelder. Ook de technische mogelijkheden breiden steeds maar uit.

Door met meerdere artsen te gaan samenwerken krijgen we de mogelijkheid om deze evolutie op de voet te blijven volgen. Door een betere organisatie van de praktijk krijgt iedere arts wat meer tijd om bijscholingen te volgen. Dit zowel in de algemene geneeskunde als in bepaalde deelgebieden van de huisartsgeneeskunde die hem meer interesseren. De groepspraktijk laat ons ook toe om onze kosten te delen. Hierdoor krijgen we de mogelijkheid om de apparatuur op peil te houden en nieuwe aankopen te overwegen om u een betere dienstverlening te geven.
 
U behoudt uw vaste huisarts. U kiest hierin uiteraard wie u wenst.
De andere artsen staan ter beschikking wanneer uw eigen huisarts afwezig is. Zij hebben dan ook toegang tot uw medisch dossier met al de nodige gegevens.
 
Voor dringende oproepen 's avonds en 's nachts is er een beurtrol tussen artsen. Dit laat ons toe om ons bijvoorbeeld bij te scholen of gewoonweg uit te rusten en wat tijd te besteden aan ons gezin en vrienden.